finans haberleri
Bugun...


KADİM OYUNLAR ŞENLİĞİ YAPILDI
Tarih: 06-06-2022 10:54:11 Güncelleme: 06-06-2022 10:54:11 + -


Bor Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler “Kadim Oyunlar Çocuk Şenliğinde Pınarbaşı mesire alanında" bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 06-06-2022 10:54

KADİM OYUNLAR ŞENLİĞİ YAPILDI

Bor Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler “Kadim Oyunlar Çocuk Şenliğinde Pınarbaşı mesire alanında" bir araya geldi.

 

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde İhtiyaç odaklı Kur'an kurslarında eğitim gören yetişkinler ile 4-6 yaş grubu öğrenciler arasında paylaşımı ve bilgi aktarımını sağlamak amacıyla kadim oyunların yetişkinler tarafından 4-6 yaş grubu öğrencilerine öğretildiği ve beraberce oyunların oynandığı "Kadim Oyunlar Şenliği" başlatıldı.

 

Bu kapsamda Bor Müftülüğü 4-6 Yaş Grubu Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerin katılımıyla düzenlenen “Kadim Oyunlar Şenliği” programında, körebe, çuval yarışı, ip atlama, halat çekme, taş yıkma, yakar top gibi oyunlar oynandı.

 

Kur’an Kursları öğrenci ve öğreticilerinin katıldığı şenliğe veliler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Program sonunda öğrencilere ikramda bulunuldu.

Programa katılan ilçe Müftüsü İsmail ÇAKIR, Öğrencileri bizlere emanet eden velilerimize, eğitimlerinde emeği geçen Kur'an Kursu Öğreticilerimize teşekkürlerini ifade edip, evlatlarımıza ve kursiyerlerimize başarılarının temennisinde bulunarak şenliğin kutlu olmasını diledi.




Bu haber 1286 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI