finans haberleri
Bugun...


AYDOĞAN OTOMOTİV DUALARLA AÇILDI
Tarih: 04-11-2019 13:47:11 Güncelleme: 04-11-2019 13:47:11 + -


Bor’da 2.el araç alım satımı yapan Aydoğan Otomotiv Cüneyt Kuzu, Harun Taştan ve Ünal Turan’la kapılarını açtı.

facebook-paylas
Tarih: 04-11-2019 13:47

AYDOĞAN OTOMOTİV DUALARLA AÇILDI

Bor’da 2.el araç alım satımı yapan Aydoğan Otomotiv Cüneyt Kuzu, Harun Taştan ve Ünal Turan’la kapılarını açtı. Çevreyolu üzeri kayabaşı park yanı şelale park konutları altında hizmete giren Aydoğan Otomotiv, sektörde güvenin adı olacaklarını belirtti. Aydoğan Tarım’ın işletmeciliğini yaptığı yeni mekanda kaliteli araçlar Bor’luların beğenisine sunuldu.

 

Çevreyolu üzeri kayabaşı park yanı şelale park konutları altında hizmet verecek olan Aydoğan Otomotiv açılışına Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, Niğde Esnaf Odaları Birlik Başkanı Alim Yeşil, Bor MHP İlçe Başkanı Uğur Zorlu ve Aydoğan Tarım’ın yakınları ve dostları katıldı. Dualar eşliğinde yapılan açılışta kurban kesildi. Kurdele kesiminden sonra Aydoğan Otomotiv, tanıtıldı. Kalite ve lüksü bir arada sunduklarını söyleyen Aydoğan Tarım, “Bor’lu müşterilerimiz uzun zamandan bu yana araç ticaretimiz ile bizi yakından tanıyorlardı. Aydoğan Otomotiv’i açarak kalite ve lüksü bir arada sunuyoruz.

 

Buradaki hizmetimizle Bor’lu hemşerilerimize en iyi otomotivleri sunmak istiyoruz. Güvenilen ve insanların rahatça kullanabileceği otomotivlerle her zaman hizmette olacağız” dedi. kurdele kesiminden sonra misafirlere çeşitli ikramlar verildi. Aydoğan Otomotiv açılışından sonra lüks araba tutkunları da galeriyi ziyaret etti. Aydoğan Otomotiv’de lüks arabaların yanı sıra motosiklet ve klasik araçlarda bulunuyor.

 




Bu haber 2548 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI